Een protest tegen de herbouw van de Knorhof in 2018.
Volledig scherm
Een protest tegen de herbouw van de Knorhof in 2018. © Raphael Drent

Te weinig duidelijkheid over geurhinder nieuwe Knorhof

KAPEL-AVEZAATH - Ondernemer Adriaan Straathof moet meer duidelijkheid geven over de verwachte geuroverlast van een nieuw te bouwen megastal op de plek van de eerder afgebrande Knorhof. 

7 reacties

 • Bisde

  3 jaar geleden
  Ik begrijp dat u vindt dat een boer geen geld mag verdienen? Bijzonder vreemde redenering...Ik weet niet hoe u uw eten betaald, maar waarschijnlijk heeft u een beroep waarmee u geld verdient. Waarom wilt u dit een boer onthouden?
 • Bisde

  3 jaar geleden
  vroeger had elk dorp toch ook één of meerdere bakkers en inmiddels verdwijnen zelfs de banken en supermarkten uit de dorpen, omdat de kosten te hoog zijn.Dit is in de landbouw niet anders met 1000 varkens kun je geen droog brood verdienen. Je zult voldoende schaalgrootte moeten realiseren om de milieu-investeringen op te kunnen brengen
 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  Eerst 10, toen 100, toen 1000, toen 10.000, straks 100.000 of een miljoen varkens? Oud gezegde: een boer en een zeug hebben nooit genoeg. En in Oekraïne is plek genoeg, i.p.v. dit overbevolkte land!
 • T1plotseling

  3 jaar geleden
  "Naar VERWACHTING  weliswaar minder geur en ammoniak"...> DAT is nou net de kwaal! Gewoon gebaseerd op iets fictiefs, zoals eerder met die PAS en die z. g. luchtwassers, "mest" vergisten, enz. En de "overheid" volgt dat braaf. En dan nog zo iets. Dit gaat niet over geur, maar stank, Of is er ook het omgekeerde: stinkende citroengeraniums, e.d.?? 
 • Björn Grooten

  3 jaar geleden
  En hoe denkt u dat een boer met bijvoorbeeld 100 varkens kan rondkomen? En anders gaan ze in Roemenië een Megastal bouwen. Daar kijken ze helemaal niet zo streng en dat komt de welzijn van de dieren helemaal niet ten goede. 

Rivierenland