Volledig scherm
Archieffoto: de corsovereniging treedt op in het dorpshuis in Zoelen. © Foto Jan Bouwhuis

Wie houdt het dorpshuis Zoelen levend?

ZOELEN - Wie wil meedoen in een werkgroep om het dorpshuis van Zoelen open te houden? Woensdagavond kunnen geïnteresseerden zich melden bij het dorpshuis om mee te praten over de toekomst van het bedreigde onderkomen.

De toekomst van het dorpshuis in Zoelen is onzeker. De vereniging die het dorpshuis beheerde, heeft zichzelf opgeheven. De gemeente Buren is nu de eigenaar van het gebouw en wil het dorpshuis overdragen aan de inwoners van het dorp. Maar daarvoor zijn er wel bestuursleden nodig en mensen die mee willen werken aan de toekomst van het dorpshuis. 

Toekomstplannen

De gemeente heeft de Leefbaarheidsalliantie Gelderland benaderd om het proces in goede banen te leiden. De bijeenkomst van woensdag (aanvang 20.00 uur) is bedoeld om een werkgroep samen te stellen die gaat werken aan de toekomstplannen voor het dorpshuis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland