Wielerronde Vuelta doorkruist Gelderland in 2020

BUREN - De wielerronde Vuelta doet in 2020 ook de gemeenten Buren en Neder-Betuwe aan. Ook komen de wielrenners door West Maas en Waal. De start van de koers is in Utrecht.

15 reacties

 • LVCer

  3 jaar geleden
  maar komt ruimschoots door mijn mooie provincie !! Ook in Brabant lezen ze de Gelderlander (omdat het Brabants Dagblad niet verkrijgbaar is..................)
 • Hennie Brouwer

  3 jaar geleden
  Kunnen we elkaar de hand schudden. Ook delen van de gemeente Renkum worden in de weekend (en steeds vaker door de week) overspoelt door wielrengeweld. Want zo kan het worden genoemd. De ene koers na de andere doorkruist Doorwerth, Heveadorp en Oosterbeek. Maar ook groepen recreanten op de wielrenfiets.Lang leve de veiligheid en woon- en wandelgenot.
 • SansWorld

  3 jaar geleden
  Ik vond de Giro al een groot succes (sarcastische toon haha) Dit leeft totaal niet in Gelderland hoeveel geld kost het de gemeenschap? Laten we nu eens het geld in een grote pop stoppen en er voorlopig niks mee doen en niet uitgeven maar mochten we het toch gaan gebruiken investeer aub in betere oplossingen voor de toekomst zoals automatisering, infrastructuur maar dit soort evenementen zoals we zagen bij de Giro is leuk voor de elite maar voor de gewone burger is dit wederom weg gegooid geld.
 • LVCer

  3 jaar geleden
  ik vind het leuk (en ben dr gruwelijk trots op) dat mijn provincie onderdeel is van zo'n bekende wielerronde. Het kost wat maar levert ook wat op !
 • Janneman

  3 jaar geleden
  Giro, Vuelta en Markink, weg ermee. We hebben er niets aan, het kost bakken met geld en we hebben er nog last van ook.Prins Willem Alexanderbrug dicht, provinciale weg dicht, brug bij Rhenen dicht, heel Rhenen op slot, Van Heemstraweg van Beneden-Leeuwen tot Zaltbommel dicht.Nou, nou, war een feest.

Rivierenland