Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf links met de klok mee: Annemarie Schouten, Annemarie Klein, Tineke Holst en Nadie Reyhani. © William Hoogteyling

'Zonder theater wordt het wel erg schraal in Beusichem'

BEUSICHEM - Veertig voorstellingen zijn komend seizoen in Het Heerenlogement te zien. Zondag is er in Beusichem al een voorpoefje.

Cultuur hoort bij het leven, ook op het platteland. Dat is de stellige overtuiging van programmeur Tineke Holst van het Beusichemse theater Het Heerenlogement. Zondag gaat het nieuwe seizoen feestelijk van start met het gratis toegankelijke cultuurfestival Theater op de Markt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een magische Sinterklaasintocht in Eck en Wiel
    PREMIUM
    Vrijwilligers

    Een magische Sinter­klaas­in­tocht in Eck en Wiel

    ,,Om zo’n groot feest te maken van de Sinterklaasintocht moet je wel een beetje gek zijn”, lacht Conja van Soest (45). Ze is lid van de Oranjevereniging van Eck en Wiel die elk jaar de intocht verzorgt. Er staat dit jaar een groot feest op het programma. ,,Het bedrijf Sint&Friends komt een uur lang een show geven”, vertelt Van Soest. ,,Ook is er een papa- en een mamaverkiezing en komt er een koek-en-zopiemarkt.”

Rivierenland