Bonte Boemelparade trekt door Zevenaar

videoZEVENAAR - Precies op tijd begint zondagmiddag om 13.00 uur de optocht in het Zevenaarse Boemelburcht. Even daarvoor hebben de 55 deelnemers van deze bonte Boemelparade zich opgesteld op de Kampsingel en in de Grietsestraat. 

3 reacties

 • Klaas Baas

  4 jaar geleden
  Helemaal mee eens, Kuifje. Heb ook in Zevenaar staan kijken, en het was een mooie en gezellige optocht, Ik ga -als het even kan- volgend jaar zeker weer in Zevenaar kijken.
 • Kuifje

  4 jaar geleden
  Jammer deze reactie, vraag me af welk startnummer u had?  Wanneer u de optocht zonder gekleurde bril had bekeken had u meer mooie wagens kunnen zien. Ik zag een optocht waar werk en liefde in gestoken was door carnavalisten en die vervolgens de kou trotseerden om er een feestje voor publiek en zichzelf van te maken. Waardeer dan ook inzet van individualisten, groepen en alle verenigingen en stel je open voor anderen. Dat is waar carnaval immers om draait, vriendschap en gelijkwaardigheid. Alaaf, proost en ik ga frühshoppen. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  de optocht van zevenaar is echt achteruit gegaan vergeleken met andere jaren..alleen de paljas doet nog wat moeite om een mooie wagen neer te zetten..de rest is prut
 1. Afgelaste optocht Knotsenburg wordt niet op ander moment ingehaald

  Afgelaste optocht Knotsen­burg wordt niet op ander moment ingehaald

  NIJMEGEN - De afgelaste optocht van Nijmegen wordt niet ingehaald. Het is de eerste keer in de geschiedenis van het Knotsenburgse carnaval dat er helemaal geen praalwagens en loopgroepen door de stad trekken. Het is namelijk niet mogelijk om de optocht alsnog door de binnenstad van Nijmegen te laten trekken op zondag 22 maart. Het is dan officieel halfvasten, maar juist in dat weekeinde staat ook de Stevensloop gepland.