Özcan Akyol
Volledig scherm
Özcan Akyol © Marco Okhuizen

Actie van BN'ers legt kloof tussen Nederlanders goed bloot

Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

25 reacties

 • Nulnul

  3 jaar geleden
  Mooi stuk, Schrijf jij ook in het Dagblad van het Noorden, 25 november 2017?  Onder de naam Daniel Lohues, of is dit gewoon plagiaat?
 • Marion B³chner

  3 jaar geleden
  Weer een mooi stuk dat tot denken zet. Ik ben het met je eens. En ook vanavond verwoordde je het goed bij DWDD. Ik lees je stukken overigens altijd met grote belangstelling.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Goed stuk en nodigt uit tot een respectvolle discussie over een belangrijke kwestie en geen pretentieus gebral vanuit de stad met mensen die elkanders BN-erschap in stand houden, zonder dat iemand buiten de stadsgrens die mening deelt.Zoals Chris Zegers die het presteerde in een reisprogramma te zeggen dat er in Nederland niemand op klompen loopt. Maar ja, als je in je eigen land nooit buiten de stadsgrenzen komt, blijf je ook onwetend over de wereld om je heen. Net als met deze actie, slaat nergens op, behalve het er bij willen horen, bij dat groepje selecte ON-ers, Onwetende Nederlanders
 • Jan Meurs

  3 jaar geleden
  De enige manier voor deze (kleine maar vervelende groep) zogenaamde Bn ers in het nieuws te komen is door dit soort geschreeuw. De meeste van de groep hebben verder toch niets te doen
 • Boxy

  3 jaar geleden
  En daarom ..... lang leve Netflix.
 1. Drie goede voornemens voor de overheid, want er ging in 2020 zoveel mis
  PREMIUM
  column Rob Berends

  Drie goede voornemens voor de overheid, want er ging in 2020 zoveel mis

  Ja, ik heb net als u een pesthekel aan goede voornemens. Overdreven gedoe, alleen maar bedoeld om indruk te maken op de buitenwereld. Dat ik me heb voorgenomen om een maand lang geen alcohol te drinken en chips te eten - zelfs geen cheese onion, snik - houd ik daarom geheim. Wie wél goede voornemens zou moeten maken, is onze overheid. Er ging in 2020 zoveel mis dat het daarvoor hoog tijd is.
 1. Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'

 2. Twee geparkeerde auto's gaan in vlammen op in Tiel
  Play

  Twee geparkeer­de auto's gaan in vlammen op in Tiel

Columns