Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Westlands Fotoburo

‘Ferme straal', complimenteerde de buurman me bij de pisbak

Column Remco Kock‘Daar heb je tegenwoordig apps voor’, aldus de gadgetman nadat hij tijdens een borrel in de Sint Jan voorstelde om naar de bioscoop te gaan. Ik stribbelde tegen: ik had al wat bier op. Mijn blaas is zwak, tegenwoordig zitten er geen pauzes in films. Normaal ga ik - bij wijze van spreken - voor een biosbezoek eerst de sauna in. Ik droog mezelf uit, zodat de kans dat ik moet plassen slinkt.

Nadat we besloten naar de film te gaan, stopte ik met drinken. De gadgetman dronk door, hij had die app. ,,Je leest op de wc wat er op dat moment gebeurt", zei hij. Gadgetman zat bij het gangpad en toiletteerde drie keer.

Quote

Ik beaamde het gevoel dat ik een soort plasimpo­ten­tie kende

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Ik heb het: We doen gewoon nog een transplantatie’
    PREMIUM

    ‘Ik heb het: We doen gewoon nog een transplan­ta­tie’

    Als ik de deur opendoe, moet ik glimlachen. Het is lange Leo. ,,Wil het nou nog niet groeien”, zegt hij terwijl hij over mijn kale bolletje strijkt. Leo is een lotgenoot, heeft dezelfde kanker als ik maar loopt een jaartje achter. Ik heb mijn tweede stamceltransplantatie alweer twee maanden achter de rug terwijl Leo nog in het voortraject daarvan zit. Dat is ook de reden dat hij komt aanwaaien. Hij wil weten of het meeviel.

Columns