1. Er valt wat te kiezen in het Land van Cuijk: Dertien partijen doen mee aan de verkiezingen
  PREMIUM

  Er valt wat te kiezen in het Land van Cuijk: Dertien partijen doen mee aan de verkiezin­gen

  BOXMEER - Dertien partijen hebben zich maandag op het gemeentehuis van Boxmeer aangemeld om mee te kunnen gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november. Nu alle paperassen zijn ingeleverd worden die dinsdag gecontroleerd. Mochten in de aanmeldingen nog fouten zitten, dan kunnen die woensdag en donderdag nog hersteld worden. Vrijdag wordt dan de lijst met deelnemende partijen definitief.
 1. Die QR-code is een splijtzwam in politiek Land van Cuijk
  PREMIUM
  17

  Die QR-code is een splijtzwam in politiek Land van Cuijk

  CUIJK - Wel of geen controle op de QR-code vanavond bij de politieke bijeenkomst in de schouwburg in Cuijk? Die vraag is een splijtzwam binnen de politiek. Besloten is dat een QR-code, die aangeeft of mensen gevaccineerd zijn, een negatieve Test voor Toegang hebben of de ziekte corona hebben doorgemaakt, niet nodig is. Dat om de bezwaarmakers tegen het gebruik van de code tegemoet te komen. De horeca blijft daarom gesloten. Pas als die opengaat wordt er op de QR-code gecontroleerd.
 1. Twee personen op scooter gezocht voor beschieten huis in e-bikeconflict, directie geschokt na aanslagen: ‘Te bizar voor woorden’
  PREMIUM
  4

  Twee personen op scooter gezocht voor beschieten huis in e-bikecon­flict, directie geschokt na aanslagen: ‘Te bizar voor woorden’

  CUIJK - De directie van het e-bikebedrijf Ebike4Delivery is zwaar geschokt na de aanslagen die afgelopen dagen zijn gepleegd in het mysterieuze e-bikeconflict, dat zich afspeelt in Nijmegen en Cuijk. ,,We zijn enorm geschrokken en kunnen werkelijk niet bedenken wie of wat hierachter zou zitten”, laat Arno Cup, een van de directeuren weten in een reactie.