Horeca-ondernemer Niels Celissen blaast de Cuijkse horeca, waar de Maasstraat uitkomt op de Grotestraat, nieuw leven in. Links op de hoek zijn hotel-bistro. Rechts (foto uit februari) begint hij een nieuw restaurant.
Volledig scherm
Horeca-ondernemer Niels Celissen blaast de Cuijkse horeca, waar de Maasstraat uitkomt op de Grotestraat, nieuw leven in. Links op de hoek zijn hotel-bistro. Rechts (foto uit februari) begint hij een nieuw restaurant. © Ed van Alem

Afsluiten straten in centrum Cuijk zorgt voor verwarring

CUIJK - De voorgenomen afsluiting over ongeveer een maand van grote delen van de Grotestraat en Maasstraat in het centrum van Cuijk tot voetgangersgebieden, zorgt nu al voor veel verwarring.

13 reacties

 • Tom Hond

  3 jaar geleden
  Schijnbaar sluiten ze de straat alleen af wanneer ze daar zin in hebben door de weeks zou het om 18.00 gesloten zijn blijkt het gewoon los te zijn.Hou je aan de afgesproken afspraak of doe dan niks.
 • Tom Hond

  3 jaar geleden
  gewoon automatische palen op elk toegangswegen zetten wat op bepaalde tijden omhoog/omlaag gaat,hulpdiensten en bestemd vervoer gewoon een afstandbediening mee geven simpel.
 • Tom Hond

  3 jaar geleden
  WHAHA ja met de 4 daagse rijden ze auto's op die route.
 • peter

  3 jaar geleden
  Autovrije zones waar bij tijd en wijle toch auto's mogen komen zijn levensgevaarlijke zones!
 • Loet

  3 jaar geleden
  Ow zou kunnen, maar ik zag gisteren dat de verkeerssituatie was gewijzigd, en wat me opviel waren nieuwe borden met verboden voor vrachtwagens.Maar inderdaad, ik zie ze daar regelmatig rijden...

Maasland