Brandstichting eerder aan de Stroomrug in Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Brandstichting eerder aan de Stroomrug in Cuijk. © Theo Peeters

Angst regeert in Cuijk: eilandbewoners willen na nieuwe aanslagen meer beveiliging

CUIJK - Betere beveiliging van de straten Rivierduin, Stroomrug en Waterkering, beter bekend als de eilanden. Dat is wat de bewoners van die straten willen. Ze zijn het gevoel van onveiligheid zat. Zeker nu er vorige week een kogel door de ruit ging van een woning aan de Dijkskruin, een aanloopstraat naar de eilanden, wordt de roep om beveiliging luider.

2 reacties

 • van der Monde

  2 maanden geleden
  Een ton per jaar “maar”. Ga op de eilanden eens met de collectebus rond en betaal het dan zelf.
 • Tom Hond

  2 maanden geleden
  Meer beveiliging? Schijnbaar is de actie gericht tegen 1 persoon die daar woont dus moet een heel wijk beveiligd worden ze weten zeker niet wat dat kost,wat als de persoon een ander heen komen zoekt dan hoeft de wijk niet beveiligd te worden win win situatie de persoon is veilig en in de wijk is het weer rustig.
 1. Directie E-bike vraagt politie om extra beveiliging na reeks van aanslagen en brandstichtingen
  PREMIUM

  Directie E-bike vraagt politie om extra beveili­ging na reeks van aanslagen en brandstich­tin­gen

  De directie van het bedrijf Ebike4Delivery met vestigingen in Cuijk en Nijmegen heeft de politie extra beveiliging gevraagd. Sinds in januari de grote loods in Cuijk in vlammen opging, werd het bedrijf geteisterd door aanslagen. Negen keer is brand gesticht en zijn woningen van leidinggevenden beschoten. Volgens de politie is het onderzoek naar de e-bike-aanslagen ‘in volle gang’.

Maasland