Volledig scherm
De auto botste op een betonblok © SK-Media

Auto botst op betonblok in Cuijk, forse schade

CUIJK - Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag tegen een betonblok gereden in Cuijk. De wagen raakte daardoor flink beschadigd.

Het ongeval gebeurde op de Katwijkseweg. De wagen moest door een bergingsbedrijf worden afgesleept. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog niet bekend. Zover bekend raakte er niemand ernstig gewond. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Taart voor ondernemers op Dag van de Ondernemers

    Taart voor onderne­mers op Dag van de Onderne­mers

    CUIJK - Hij had het er maar druk mee, wethouder Maarten Jilisen. De halve vrijdag bracht hij taart rond bij verschillende bedrijven in de gemeente Cuijk. Net als in veel andere gemeenten werd in Cuijk de Dag van de Ondernemer gevierd. Jilisen nam in zijn eentje al acht bedrijven voor zijn rekening waar hij verraste met de taart. Hier neemt John Verhoeven, directeur van metaalconstructie-, las- en montagebedrijf Friver het gebak in ontvangst.

Maasland