Auto botst op oplegger van vrachtwagen in Cuijk: flinke schade

CUIJK - Een auto heeft maandagmiddag veel schade opgelopen bij een botsing met een vrachtwagen. De wagen botste op de oplegger van de vrachtwagen op de Raamweg in Cuijk.

Niemand raakte gewond door het ongeval. Wel raakte de voorzijde van de auto flink beschadigd. De laagstaande zon is vermoedelijk de oorzaak van de botsing. 

Volledig scherm
Schade aan de voorkant van de auto door het ongeval. © SK-Media
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. En toen waren er nog maar vier motorcrosscircuits over
    PREMIUM

    En toen waren er nog maar vier motorcross­cir­cuits over

    MILL/CUIJK - Is een regionaal motorcrosscircuit de oplossing voor het verdwijnen van steeds meer circuits? ,,We hebben nog wel een plannetje op de plank liggen.” Vorige week werd tijdens de gemeenteraadsvergadering in Mill een definitieve streep gezet door het circuit De Kuilen in Mill. Volgens Nico Troost van motorsportorganisatie Nederland (MON) uit Cuijk is de suggestie voor een regionaal circuit, waartoe Mill nu oproept, heel opmerkelijk. ,,Er is jaren gewerkt aan een regionaal motorcrosscircuit in Odiliapeel. Maar daar werd in 2012 de stekker uit getrokken.”

Maasland