Op de Van Galenweg in Cuijk vloog een auto uit de bocht.
Volledig scherm
Op de Van Galenweg in Cuijk vloog een auto uit de bocht. © SK-Media

Auto botst tegen muur in Cuijk, twee personen naar ziekenhuis

CUIJK - Twee inzittenden van een auto zijn maandagochtend naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met de auto waarin zij zaten tegen een muur waren gereden langs de Van Galenweg in Cuijk. De bestuurder vloog uit de bocht, en belandde met het voertuig half op het fietspad tegen de muur.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland