Volledig scherm
PREMIUM
Autobrand in Cuijk © SK-Media

Autobrand in Cuijk zorgt voor gevaarlijke situatie bewoner: ‘Het is een rotzooi’

CUIJK - In Cuijk ging dinsdagnacht een auto in vlammen op. Aangestoken, is het vermoeden. De eigenaar van de naastgelegen woning kon maar net aan de vlammenzee voor zijn huis ontsnappen: langs de brandende auto. ,,Het was bloedheet.’’

In eerste instantie had eigenaar A. Jansen helemaal niet door dat zijn auto in brand stond. Hij lag te slapen. Dankzij zijn buren is hij wakker geworden. Uren later kijkt hij hoe de restanten van zijn auto door de berger worden weggesleept. 

Alles is weggesmolten

De schade van de brand aan de Houtsnipwal in Cuijk is ook zonder auto duidelijk zichtbaar. De carport is nog net te herkennen aan het overgebleven geraamte. Het dak is weggesmolten, waardoor de regendruppels direct op de met roet bedekte tegels vallen.

De postbode stapt nog voorzichtig over de verbrande restanten, op zoek naar de gesmolten brievenbus. Na vijf pogingen weet hij er wat folders in te stoppen.

Quote

Gelukkig maakten de buren mij wakker. Al kan ik wel leukere redenen verzinnen om wakker te worden.

A. Jansen uit Cuijk
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland