Volledig scherm
De bestelbusjes hebben veel blikschade © SK-Media

Bestelbusjes botsen ter hoogte van A73 bij Haps

HAPS - Ter hoogte van de A73 bij Haps zijn woensdagavond twee bestelbussen tegen elkaar gebotst. Een van de bestuurders is ter controle naar de huisartsenpost gebracht. 

Het ongeluk gebeurde bij de stoplichten op de N264. Een jonge dame raakte lichtgewond en werd behandeld door het ambulancepersoneel. Zij mocht daarna weer gaan. De bestuurder van het groene bestelbusje moest wel meegenomen worden door de ambulance. 

Het verkeer ondervond enig hinder van het ongeval en werd omgeleid door de politie. De oorzaak van de botsing is waarschijnlijk een voorrangsfout. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Taart voor ondernemers op Dag van de Ondernemers

    Taart voor onderne­mers op Dag van de Onderne­mers

    CUIJK - Hij had het er maar druk mee, wethouder Maarten Jilisen. De halve vrijdag bracht hij taart rond bij verschillende bedrijven in de gemeente Cuijk. Net als in veel andere gemeenten werd in Cuijk de Dag van de Ondernemer gevierd. Jilisen nam in zijn eentje al acht bedrijven voor zijn rekening waar hij verraste met de taart. Hier neemt John Verhoeven, directeur van metaalconstructie-, las- en montagebedrijf Friver het gebak in ontvangst.

Maasland