Betonblokken bij het fietspad van de A73 om te voorkomen dat tractoren het fietspad gebruiken om naar de overkant van de Maas bij Heumen rijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Betonblokken bij het fietspad van de A73 om te voorkomen dat tractoren het fietspad gebruiken om naar de overkant van de Maas bij Heumen rijden. © dg

Betonnen palen moeten tractoren weren van fietspad brug over de Maas

CUIJK/HEUMEN - Met de tractor over het fietspad van de brug over de Maas tussen Cuijk en Heumen, dat mag niet. Toch gebeurt het. Rijkswaterstaat neemt daarom maatregelen tegen het illegale gebruik van het fietspad langs de A73.

32 reacties

 • Hendrik

  1 maand geleden
  dit is niet in oefelt
 • Hendrik

  1 maand geleden
  in het donker moet je thuis blijven
 • Hendrik

  1 maand geleden
  geen passent antwoord
 • Ook

  2 maanden geleden
  Volgens mij heeft u toch niet goed in de gaten hoezeer niet agrarisch Nederland inmiddels de buik vol heeft van asociale acties van boeren die met grote voertuigen telkens maar weer ergens het openbaar verkeer ontregelen.Die er niet voor terugdeinzen om vernielingen aan te brengen (provincie Groningen, grasmat in Den Haag). En die politici intimideren!
 • Ook

  2 maanden geleden
  Nee dat vonden de boeren die eerst schreeuwden om een oplossing bij nader inzien toch geen goede oplossing.Dat kunt u overigens ook nalezen in het artikel.
 1. Celstraf dreigt voor smokkel van 43 kilo hash in Cuijk: ‘Ze hebben me gewoon voor de gek gehouden’

  Celstraf dreigt voor smokkel van 43 kilo hash in Cuijk: ‘Ze hebben me gewoon voor de gek gehouden’

  DEN BOSCH/CUIJK - ,,Ze hebben me gewoon gebruikt.” Een 45-jarige Venlonaar vertelde dinsdagmiddag tegen de Bossche rechtbank dat hij niet wist dat hij heroïne smokkelde. Tot politiemensen op 16 oktober 2020 in Cuijk 43 kilo harddrugs in een verborgen ruimte van zijn Skoda Superb aantroffen, ging hij ervan uit dat hij slechts hasj vervoerde. Hem hangt nu een jarenlange gevangenisstraf boven het hoofd.
 1. Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet
  Play

  Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet

 2. A15 dwars door Helhoek: buurtbewoners blijven in spanning
  Play

  A15 dwars door Helhoek: buurtbewo­ners blijven in spanning

Maasland