Bloemen, kaarsen en een knuffel. Vrienden van de maandag overleden fietsster nemen afscheid op de plek waar het ongeluk gebeurde.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen, kaarsen en een knuffel. Vrienden van de maandag overleden fietsster nemen afscheid op de plek waar het ongeluk gebeurde. © Ed van Alem

Bloemen, kaarsen en een knuffel voor omgekomen studente (18) uit Cuijk: ‘Verschrikkelijk wat er is gebeurd’

CUIJK/ KATWIJK - Dinsdag, even na het middaguur, liggen er bij de plek van het noodlottig ongeval al enkele bloemetjes in de berm en branden er twee kaarsjes, ter nagedachtenis aan de overleden Cuijkse studente. 

3 reacties

 • Marcel de Ridder

  1 maand geleden
  Vreselijk voor alle partijen. Sterkte voor de familie, vrienden en klasgenoten. Heb het ook te doen met de 80 jarige bestuurster van de auto. Wat zal ze overstuur zijn.
 • Nicky Jansen

  1 maand geleden
  "Twee fietsstroken met een smalle weg ertussen. Als twee elkaar tegemoetkomende auto's elkaar moeten passeren kunnen ze niet anders dan de fietsstrook gebruiken", zegt een buurtbewoner." Hij zal toch ook wel weten dat je op een smalle weg niet kunt inhalen als er een fietser rijdt? Met of zonder fietssuggestiestrook, dat staat er los van. Er is gewoon geen ruimte voor 3 weggebruikers naast elkaar.
 • Tom Hond

  1 maand geleden
  'Er wordt altijd hier hard gereden'Alsof je wilt zeggen dat bij 30 km per uur geen dodelijke ongelukken plaats kunnen vinden.
 1. Testfestival op Zwarte Cross-terrein voor 10.000 man
  Play

  Testfesti­val op Zwarte Cross-ter­rein voor 10.000 man

 2. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

Maasland