Hier had het bord met Vianen moeten staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Hier had het bord met Vianen moeten staan. © DG

Borden oude gemeenten in het Land van Cuijk blijken collectors item

LAND VAN CUIJK - Dieven hebben het gemunt op verouderde komborden in Land van Cuijk. Op zo'n zeventig locaties zijn al van die plaatsnaamborden van de voormalige vijf gemeenten in de regio spoorloos verdwenen. Boxmeer, Cuijk, Grave, Sint Anthonis en Mill en Sint Hubert vormen sinds 1 januari dit jaar de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

4 reacties

 • Leny Theunissen

  3 maanden geleden
  Als ze van bord Boxmeer maar afblijven . Al erg genoeg , dat we bij Land van Cuijk ( zijn toegevoegd ) 🤭🤭
 • A.M. Berben

  3 maanden geleden
  Volstrekt eens met de betreffend ambtenaar waarom er geen aangifte gedaan is. Wanneer veel meer mensen zo zouden denken zou er veel papier bespaard kunnen worden bij de politie, bijvoorbeeld voor mededelingen dat men met het onderzoek in een zaak toch niet verder zal gaan. Overigens zie ik er niet zo heel veel kwaad in om deze afgeschreven en niet meer juiste plaatsnaamborden te gaan verzamelen, ik kan me prima voorstellen dat er mensen zijn die op zo een herinnering willen bewaren!
 • Japie lamers

  3 maanden geleden
  Had die 480.000 euro maar ergens anders aan besteed of de gemeentelijke belasting verlaagd. Zeker in deze moeilijke tijden.
 • Jo Jakobs

  3 maanden geleden
  Jammer dat de oude borden gerecycled worden ,beter verloten onder liefhebbers . Maar misschien zijn ze voor die tijd wel allemaal weg , is ook nog goedkoper .