De weekmarkt in Cuijk staat nu nog elke woensdag in de Zwaanstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De weekmarkt in Cuijk staat nu nog elke woensdag in de Zwaanstraat. © Theo Peeters

Boze marktlui Cuijk: ‘Willen ze bij de gemeente dan dat het een dood plein blijft, waar niks meer mag?’

CUIJK - Ze willen het liefst snel terug naar het ‘gezellige’ Louis Jansenplein, even verderop. Nu staan de marktlui, een ondernemer of vijftien, met frisse tegenzin alweer een half jaar op de Zwaanstraat in Cuijk met hun kraampjes. 

2 reacties

 • J. Zomers (69)

  5 maanden geleden
  Het wordt steeds minder met Cuijk... ik herinner mij Cuijk (Katwijk) de Vrije Markt, lange rijen met mensen, daar gingen zelfs mensen uit Duitsland naar toe. Nu staat er te lezen: permanent gesloten. Het duurt niet lang meer en de gewone markt wordt ook permanent gesloten.
 • G.P.J. Derks

  5 maanden geleden
  Vuiligheid en grofvuil zijn op te ruimen, maar het achterblijvend vocht en bijbehorende geur vanuit de viswagen is niet reinigen. Zie resultaat bij de ingang van het appartementencomplex nabij restaurant de Dom.
 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

Maasland