Het dorpsstrandje van Beers, hier tijdens een zomerse dag in 2019, is enkele jaren geleden tot stand gekomen, mede dankzij financiële steun van de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Het dorpsstrandje van Beers, hier tijdens een zomerse dag in 2019, is enkele jaren geleden tot stand gekomen, mede dankzij financiële steun van de gemeente. © Ed van Alem


Cuijk geeft nog snel bijna 1,4 miljoen euro uit aan beter leven in dorp en wijk, en daarvoor mag jij met plannen komen

CUIJK - Inwoners van Cuijk met goede ideeën om de leefbaarheid in eigen wijk of dorp te verbeteren, kunnen nu hun slag slaan. De gemeente heeft hiervoor later dit jaar bijna 1,4 miljoen euro weg te geven, vlak voordat Cuijk per 1 januari 2022 opgaat in de nieuwe gemeente Land van Cuijk. 

2 reacties

 • E. Uphoff-kersten

  2 maanden geleden
  1,4 miljoen nog even snel uitgeven??? Ik zou zeggen; besteedt het aan de minder bedeelden en aan hen die van de voedselbank afhankelijk zijn en vaak in armoede leven. Informatieborden, bij binnenkomst van dorpen is weggegooid geld. Kijk naar Grave, Velp, Gassel en Escharen. Voegt nul komma nul toe. De eerder kostenverslindende en weggehaalde verlichting van het fietspad tussen Beers en Cuijk zou een zinvolle, veilige en noodzakelijke investering zijn.
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Cuijk heeft 1.4 miljoen weg te geven? Waarom kregen ze de begroting dan niet rond?
 1. Politieachtervolging vanuit Duitsland eindigt in horrorcrash
  Play

  Politieach­ter­vol­ging vanuit Duitsland eindigt in horror­crash

 2. Vader vermoorde Nadine verrast schoolkinderen: 'Bedenk iets waar je weer blij van wordt'
  Play

  Vader vermoorde Nadine verrast schoolkin­de­ren: 'Bedenk iets waar je weer blij van wordt'

Maasland