Burgemeester Wim Hillenaar wordt tijdelijke Burgemeester van de nieuwe gemeente Land van Cuijk
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Wim Hillenaar wordt tijdelijke Burgemeester van de nieuwe gemeente Land van Cuijk © Ed van Alem

Burgemeester Wim Hillenaar voelt zich een Land van Cuijkse jongen: ‘De klus hier is nog lang niet af’

interviewCUIJK - De verhuiswagens rijden deze weken af en aan. Burgemeester Wim Hillenaar (53) van Cuijk, per 1 januari de eerste - waarnemend - burgemeester van de nieuwe gemeente Land van Cuijk, is ook even moeten verhuizen binnen de muren van het Cuijkse gemeentehuis. 

9 reacties

 • Theo Cools

  1 maand geleden
  Positieve levensvisie Tinus!
 • tinus aardsen

  1 maand geleden
  @ J. Zomers, droom lekker verder! Een gemeente heeft nog nooit iets goeds gedaan voor de burger! Kijk maar terug naar al die jaren dat er dingen duurder werden, dingen gedaan die onnodig geld gekost hebben enz enz Denk maar niet dat het in die nieuwe gemeente beter zal gaan, echt niet, hetzelfde zie je al landelijk! altijd overal achteraan zeiken, maar actie blijft altijd achterwege, alleen bij eigenbelang dan staan ze vooraan, bah ambtenaren altijd corrupt!!
 • WMJF Rijdt

  1 maand geleden
  Een open sollicitatie??
 • A.M. BERBEN

  1 maand geleden
  @ Tinus Aardsen: Waarom zouden er in een nieuwe gemeente meer domme ideeën naar boven komen drijven dan in de bestaande gemeentes het geval was, enkel en alleen maar omdat er nu een nieuwe gemeente is gekomen?
 • E driesze

  1 maand geleden
  prima burgemeester, gewoon benoemen als definitieve burgemeester. Er zal echter wel weer iemand komen van ver weg die beter in het profiel past.

Maasland