Volledig scherm
Jonge mantelzorgers begin deze maand in Apeldoorn, tijdens de nationale week van de jonge mantelzorger, in gesprek met staatssecretaris Blokhuis. © Kevin Hagens

Cadeaubon voor jonge mantelzorgers Land van Cuijk

CUIJK - Jonge mantelzorgers uit de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Sint Anthonis en Mill kunnen vanaf juli tot half december een mantelzorgwaardering aanvragen.

Dat kan vanaf volgende maand via een aanmeldformulier op de website van Centrum Mantelzorg Land van Cuijk. Ditmaal is ‘de waardering’ een cadeaubon van 30 euro, te besteden bij Bol.com.

Zieke ouder

Vorig jaar vroegen 160 jonge mantelzorgers uit het Land van Cuijk de waardering aan. Die bestond toen uit twee bioscoopbonnen. 
Bij het Land van Cuijkse mantelzorgcentrum stonden in 2018 officieel 354 jonge mantelzorgers ingeschreven. Maar er zijn veel meer tieners die zorgen voor een zieke ouder, broer of zus.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland