Volledig scherm
PREMIUM
Truus en Wim Bardoel nemen na bijna veertig jaar afscheid van hun camping Op den Drul in Linden. © Ed van Alem

Camping Op den Drul verkocht: na veertig jaar eerst goed uitrusten

LINDEN - Op de plek waar Wim en Truus Bardoel bijna veertig jaar lang hun camping hadden in Linden, komt nu snel het eerste grote vakantiepark aan de Kraaijenbergse Plassen. ,,Het is hectisch geweest.”

Maart dit jaar. Staat ineens de directeur van een groot vakantiehuisjespark voor je deur met een zak geld. Eentje die je camping aan het water liever vandaag dan morgen nog wil overnemen. Wat doe je dan als je Wim en Truus Bardoel heet, respectievelijk 78 en 71 jaar oud bent en in Linden bijna veertig jaar camping Op den Drul runt? Dan verkoop je natuurlijk je eigen camping.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    ZEIST - De KNVB heeft scheidsrechter Jan Tielen een schorsing opgelegd van drie maanden waarvan een maand voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. De onafhankelijke tuchtcommissie amateurvoetbal bestraft de arbiter voor zijn uitlatingen bij het duel tussen SIOL en Juliana Mill in de vierde klasse H (district Zuid 2) van eind oktober. Hij had gezegd dat de spelers van de thuisclub uit Katwijk ‘tien kleine negertjes lijken die omvallen’.

Maasland