Champagne voor nummer 100.000 bij TechnoPromo

videoCUIJK/ GENNEP - Bij TechnoPromo in Cuijk is woensdag de 100.000e bezoeker verwelkomd.  Luuk Teunissen (11) uit Gennep werd onthaald met confettikanonnen, champagne (de kindervariant) en taart.  Zijn klasgenoten van basisschool Elckerlyc in Gennep mochten meegenieten. 

Technische beroepen en mogelijkheden onder de aandacht brengen van scholieren, dat is wat TechnoPromo (onder meer) doet. 

TechnoPromo bestaat inmiddels 15 jaar en in die tijd is er veel veranderd. Het leggen van dakpannen en het aansluiten van waterkoppelingen, het kan nog steeds. Maar de reacties van leerlingen zijn wat heftiger als ze horen dat er ook mogelijkheden zijn om met virtual reality  en augmented reality te stoeien. 

Volgens Trees Hamers, vestigingsmanager van TechnoPromo is de organisatie met de tijd meegegaan. ,,We hebben een duidelijke ontwikkeling doorgemaakt. Lag voorheen meer de nadruk op promotie van techniek, nu ontwikkelen we ook samen met scholen lessen. Onderzoeken en ontdekkend leren, dat proberen we zo veel mogelijk toe te passen. TechnoPromo is allang niet meer alleen een uitje voor leerlingen."

Volledig scherm
Luuk Teunissen snijdt de taart aan. Zijn schoolgenoten en burgemeester Wim Hillenaar van Cuijk kijken toe. © Theo Peeters
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Taart voor ondernemers op Dag van de Ondernemers

    Taart voor onderne­mers op Dag van de Onderne­mers

    CUIJK - Hij had het er maar druk mee, wethouder Maarten Jilisen. De halve vrijdag bracht hij taart rond bij verschillende bedrijven in de gemeente Cuijk. Net als in veel andere gemeenten werd in Cuijk de Dag van de Ondernemer gevierd. Jilisen nam in zijn eentje al acht bedrijven voor zijn rekening waar hij verraste met de taart. Hier neemt John Verhoeven, directeur van metaalconstructie-, las- en montagebedrijf Friver het gebak in ontvangst.

Maasland