Brass29 in Cuijk.
Volledig scherm
Brass29 in Cuijk. © Google Streetview

Crowdfunders failliet hotel Cuijk kunnen definitief naar hun centen fluiten

CUIJK - De mensen die via crowdfunding geld hebben gestoken in het hotel Brass29 kunnen definitief naar hun centen fluiten. Na het faillissement van het hotel in de zomer van 2017, bestond de mogelijkheid om via de curator het ingelegde geld nog terug te krijgen. Maar die heeft de eisers nu laten weten dat er geen geld is.

7 reacties

 • Barend

  3 jaar geleden
  Het was zelfs meer dan een ton.
 • J. Goede

  3 jaar geleden
  Als je al geld wilt uitgeven aan een hotel, blijf er dan ook een nachtje slapen...
 • Theo

  3 jaar geleden
  Die twee hebben er lekker relaxed in een jaar een ton van vrienden en bekenden doorheen gejaagd.  Gewoon afwachtend tot het geld helemaal op was. Diegenen die hun geld nu kwijt zijn, waren ook wel erg naïef. Zomaar geld geven aan twee vrouwen die geen enkele fatsoenlijke ervaring in de horeca hadden. 
 • Barend

  3 jaar geleden
  Oud eigenaren kun je helaas niet anders wegzetten als fraudeurs. Met geleend geld eigen kasten/huizen vullen -zelfs in de week van faillissement nog grote bestellingen doen- en zichzelf failliet verklaren om zo buiten schot te blijven. Dan met een uitgestreken gezicht door Cuijk paraderen en de schuld op het bordje van pandeigenaar en andere investeerders schuiven. Hoe brutaal kun je zijn? Zoveel mensen benadelen, ik zou me mijn ogen uit mij hoofd schamen.
 • Jan

  3 jaar geleden
  Overigens komen we heel graag bij de huidige ondernemer de Bankier! Top voor elkaar.