De vorig jaar geopende nieuwe school IKC Dassenburcht in de Cuijkse wijk Padbroek.
Volledig scherm
PREMIUM
De vorig jaar geopende nieuwe school IKC Dassenburcht in de Cuijkse wijk Padbroek. © Ed van Alem

Cuijk moet snel op zoek naar dik 2 miljoen

CUIJK - De gemeente Cuijk zit in grote financiële problemen. Voor volgend jaar stevent Cuijk af op een begrotingstekort van 2,2 miljoen euro. Zonder stevig ingrijpen schrijft de gemeente in 2022 nog altijd voor dik 6 ton rode cijfers. 

17 reacties

 • sociaal econoom

  4 jaar geleden
  Vreemd....?Met de meeste gemeenten gaat het financieel nu een stuk beter.
 • Willem

  4 jaar geleden
  Dan moet hij op de site van LLVC niet pochen over wat hij allemaal bewerkstelligd heeft. Want dat dan weer wel en als we het over zijn blunders hebben dan is hij niet verantwoordelijk. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  ongetwijfeld heeft hij dingen niet gedaan en is medeverantwoordelijk, maar als je verstand hebt van boekhouden snap je ook dat een tekort van 2,2 mln aflopend naar 6 ton in 2022 geen gevolg kan zijn van alleen de fouten rondom het IKC.... er is dus veel meer aan de hand: de woonz-rg-as business case komt niet uit, de schouwbirg BC komt niet uit, MFA St agatha BC komt niet uit.... er zijn dus meer zaken die niet kloppen en daarvoor zijn meer verantrwoordelijken dan Maarten alleen
 • Willem

  4 jaar geleden
  Onbegrijpelijk ja! Het is "U vraagt wij draaien politiek"Heeft u ergens last van: wij lossen het op!Populisme, zelfs weldenkende en of hoogopgeleide mensen laten zich hierin meeslepen vanuit naïviteit en eigen belang.
 • Willem

  4 jaar geleden
  Jilisen is wel degelijk verantwoordelijk. Hij heeft geblunderd met de aanbesteding van IKC Padbroek. De raad wordt vervolgens voor een voldongen besluit gezet.