Pleziervaart op de plassen bij Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Pleziervaart op de plassen bij Cuijk. © Ed van Alem

Cuijk nu ook in actie tegen stort granuliet in plassen

CUIJK - De gemeente Cuijk lijkt nu ook wakker geschrokken. Van mogelijk schadelijke gevolgen voor mens en natuur, door de jarenlange stort van het omstreden granuliet in de Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk. 

2 reacties

 • sombodyEls

  1 jaar geleden
  Een paar jaar geleden is aan de Wielweg in Beers een grote plas afgegraven. Wij dachten nog dat dit bij de uitbreiding en planning van de Kraaijenbergse plassen hoorde. Wie schetst ons verbazing dat die plas, nadat ze hem ‘uitgeperst’ hadden, gevuld werd met slib. Struikjes en boompjes erop en weg is de beerput!
 • flabus

  1 jaar geleden
  Ik kan me toch echt niet voorstellen dat Mr.Hillenaar niet op de hoogte was. Zoniet dan heeft hij zijn zaken slecht op orde!
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Maasland