Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Cuijkenaar liet zich gebruiken als geldezel en bleef achter met schuld van 10.000 euro

CUIJK - ,,Ik ben gebruikt als geldezel”, bekende een 20-jarige Cuijkenaar maandag tegen de politierechter in Den Bosch. Criminelen gebruikten zijn rekening begin 2019 om een klant van de ING-bank voor 10.000 euro op te lichten. 

5 reacties

 • Willem Zuidersteen

  4 maanden geleden
  Maarten en Jan, vergeet niet dat je naast de 4.000 euro 'krijgen' (dat betwijfel ik overigens), drie jaar in onzekerheid zit door het proces, ook de rekening van de advocaatkosten mag betalen (daarmee zijn de euro's al láng en breed op) en je krijgt een strafblad erbij cadeau. Nog steeds geïnteresseerd? Lijkt me niet.
 • Kenneth Tharmaratnam

  4 maanden geleden
  Ik lees nergens dat hij nu ineens niet meer die 10.000 euro plus rente aan de ING bank hoeft te betalen en ondanks dat hier waarschijnlijk sprake is van iets als van een kale kip......
 • Japie lamers

  4 maanden geleden
  Deze straf staat in geen enkele verhouding aan het leed wat de gedupeerde is aangedaan. 10.000 euro gedeeld door 10 euro (minimumloon) is 1000 uren, doe daar voor straf een factor 5 op dan kom ik op een taakstraf van 5000 uur.
 • Jan Willems

  4 maanden geleden
  Eens met Maarten. Dat krijg je nou met dat soort "straffen". Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Dus.... Smijt hem een tijd in een streng werkkamp, ter genezing...
 • Maarten Van Herwaarde

  4 maanden geleden
  Voor 4000 euro wil ik ook wel 30 uur op een schoffel leunen