Volledig scherm
Musa Ozdemir van pizzeria Ala Turca in Cuijk. © Karel ten Haaf/SK-Media

Cuijkse pizzeria Ala Turca naar pand Gewoon Lekker

CUIJK - De Cuijkse pizzeria Ala Turca van Musa Ozdemir gaat per 1 oktober naar het pand van restaurant Gewoon Lekker aan de Maasstraat. Ala Turca zat aan de Molenstraat, maar moest daar onlangs stoppen, omdat na een verbouwing bij de buurman het dak instortte. 

Wat er met de onbewoonbaar verklaarde panden aan de Molenstraat gaat gebeuren, is nog niet duidelijk. Volgens een woordvoerder van de gemeente Cuijk is er nog geen sloopvergunning aangevraagd.

In het restaurant aan de Maasstraat hebben al verschillende eetgelegenheden gezeten. Spijshuis In den Hemel was het eerste restaurant. De eigenaren daarvan verhuisden naar Sint Anthonis om Villa Bloemenhof te beginnen. Later zat Broertjes er en tot 1 oktober dus Gewoon Lekker. 

In het centrum van Cuijk komen er op korte afstand van elkaar verschillende pizzeria's. In de Grotestraat zitten al Pizzeria Birsen, Pizzeria Sphinx en Domino's. De Maasstraat is een zijstraat van de Grotestraat. Op een steenworp afstand, aan het Louis Janssenplein, zit sinds enige tijd Tan Food Company die ook pizza's op de menukaart heeft staan. 

Volledig scherm
© AFP
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland