Quinn kreeg al snel een avondklokboete.
Volledig scherm
PREMIUM
Quinn kreeg al snel een avondklokboete. © Foto: Flip Franssen

De avondklok was nog geen minuut ingegaan, en Quinn (17) had de eerste boete al te pakken: ‘Politie moet ergens een grens trekken’

CUIJK - 21.01 uur. Pats boete. Slechts één minuutje na negenen. En het was al raak voor Quinn Derksen van 17 uit Cuijk. Boete voor het negeren van de avondklok zonder geldige reden. Mogelijk ben ik wel de eerste van Nederland, zegt Quinn. Niet dat hij daar nou zo trots op is hoor. 

52 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  1 minuut te laat.....en een boete...? belachelijk...! en dan ook nog zeggen.....ach ze doen gewoon hun werk....? hun werk...? haal bij die twee dienstkloppers het logo ,,,waakzaam en dienstbaar,, maar van hun auto.....ik heb een andere tekst in mijn gedachten die er veel beter op past...!
 • Ger Pett

  1 maand geleden
  1 minuut te laat? misschien loopt het horloge van de agent wel 5 minuten voor? wie zegt dat dit niet het geval is, wanneer je een kaartje voor de parkeer meter moet halen,heb je ook een paar minuten speling, waarom nu niet, en de agenten ,moeten zich schamen.
 • Mart

  1 maand geleden
  Aan deze jongen kunnen velen een voorbeeld nemen. Niet klagen om een boete, maar toegeven dat hij dan maar een minuut eerder binnen had moeten zijn. En dat voor een jongen van 17. Ik vind het knap. Fantastisch.
 • Kremers

  1 maand geleden
  Ik ben blij te lezen dat een 17 jarige meer empathie en inlevingsvermogen heeft voor de gekregen boete als sommige reacties hier. En die jongen moet de boete zelf betalen. Kom op. Als iedereen zich nu eens gewoon aan de regels gaat houden komt er hopelijk snel een einde aan dit alles.
 • Jan van der velden

  1 maand geleden
  IK VIND DIT MEER DAN BELACHELIJK. IN EINDHOVEN, TILBURG, BEST, HELMOND, BREDA, ARNHEM, ROERMOND, VENLO, en npg divese steden mogen ze er een grote puinhoop van maken en ik vraag me af of AL dat tuig een vette prent krijgen. Ik denk her niet, want die waren WEL OP TIJD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Maasland