Volledig scherm
PREMIUM
Cuijk: 05-07-2018, DG_Foto.Rien Xhofleer heeft problemen met overheidsinstanties. Zijn handel wordt daar door bedreigd.Foto: Ed van Alem © Ed van Alem

De politie vond wapens en drugs in de ijzerhandel van Rien, nu moet hij weg

CUIJK - Al 53 jaar zit Rien Xhofleer met zijn ijzer- en oudpapierhandel op dezelfde plek in Cuijk. Maar nu moet hij vertrekken. Er zijn namelijk wapens en drugs gevonden. Eigen schuld, dikke bult, zegt de gemeente.

Rien Xhofleer (57) moet vertrekken. Hij en zijn familie zitten al 53 jaar op een perceel aan de Heeswijksestraat in Cuijk, maar de gemeente Cuijk heeft de huur opgezegd. Xhofleer wordt aangerekend een slechte huurder te zijn. Wegwezen dus. Maar de handelaar in oud papier en ijzer laat het er niet bij zitten. Ondanks dat bij hem op het terrein op 9 januari van dit jaar drugs en wapens werden gevonden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland