Volledig scherm
PREMIUM
Een kerstdiner voor minder bedeelden. Het geheel kost 7 euro. © Ed van Alem

Dit is het budgetkerstmenu van de kok die voor Máxima én minima kookt

Met receptenLINDEN - Geen cent te makken, maar toch een heerlijk kerstdiner op tafel zetten, kok Martien Bos uit Linden laat zien dat het kan: een viergangendiner voor amper zeven euro per persoon. 

Het kan echt. Met een salade caprese met tomaatjes, verse sla en een zelfgemaakte wafel met geitenkaas; een tomaten/paprika soepje; hoofdgerecht met kippendij en een nagerecht met wafel van appel/perentaartje in filodeeg met een bolletje ijs zet je iets fraais op tafel dat niet veel kost.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland