Een kerstdiner voor minder bedeelden. Het geheel kost 7 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Een kerstdiner voor minder bedeelden. Het geheel kost 7 euro. © Ed van Alem

Dit is het budgetkerstmenu van de kok die voor Máxima én minima kookt

Met receptenLINDEN - Geen cent te makken, maar toch een heerlijk kerstdiner op tafel zetten, kok Martien Bos uit Linden laat zien dat het kan: een viergangendiner voor amper zeven euro per persoon. 

Het kan echt. Met een salade caprese met tomaatjes, verse sla en een zelfgemaakte wafel met geitenkaas; een tomaten/paprika soepje; hoofdgerecht met kippendij en een nagerecht met wafel van appel/perentaartje in filodeeg met een bolletje ijs zet je iets fraais op tafel dat niet veel kost.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Het is nog even wennen aan Cuijks interactief vragenuurtje met burgemeester Hillenaar

    Het is nog even wennen aan Cuijks interac­tief vragenuur­tje met burgemees­ter Hillenaar

    CUIJK - ,,Raar, om in zo'n lege zaal wat te gaan zeggen. Het voelt als een pastoor die in een lege kerk probeert zijn zondagsdienst in ere te houden.” Met die woorden begon burgemeester Wim Hillenaar maandagavond een interactieve bijeenkomst in de raadszaal van Cuijk. Een bijeenkomst ook waarin raadsleden en inwoners van Cuijk via sms vragen konden stellen. Welgeteld drie vragen kreeg de burgemeester te beantwoorden.

Maasland