Volledig scherm
PREMIUM
Personeel druk met het ophangen van de foto's voor de Wall of Fame, Jan Kottink kijkt toe. © Ed van Alem

Een topvolleyballer aan de muur bij gym: zo wil het Merletcollege in Cuijk scholieren inspireren

CUIJK - Het Merletcollege in Cuijk krijgt een Wall of Fame. Bekende en onbekende topsporters, oud-studenten, moeten nieuwe scholieren inspireren.

In de tientallen meters lange gang naar de gymzaal is nog zat plek voor nieuwe portretten. Met liefst 28 hangende iconen is de Wall of Fame van het Merletcollege al aardig opgetuigd, maar lang niet af. De naakte plekken aan de wand verwijzen naar de toekomst. Nieuwe sterren zullen moeten verrijzen als kunst aan de muur, geïnspireerd door beeltenissen uit het verleden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Taart voor ondernemers op Dag van de Ondernemers

    Taart voor onderne­mers op Dag van de Onderne­mers

    CUIJK - Hij had het er maar druk mee, wethouder Maarten Jilisen. De halve vrijdag bracht hij taart rond bij verschillende bedrijven in de gemeente Cuijk. Net als in veel andere gemeenten werd in Cuijk de Dag van de Ondernemer gevierd. Jilisen nam in zijn eentje al acht bedrijven voor zijn rekening waar hij verraste met de taart. Hier neemt John Verhoeven, directeur van metaalconstructie-, las- en montagebedrijf Friver het gebak in ontvangst.

Maasland