Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Shutterstock

Eis: celstraf voor Cuijkenaar die dealde in drugs

CUIJK / DEN BOSCH - Een 22-jarige man uit Cuijk verkocht tot januari 2020 vanuit zijn auto cocaïne, heroïne en softdrugs aan verslaafden in zijn woonplaats Cuijk. Dat stelde de officier van justitie bij de rechtbank in Den Bosch. De officier van justitie eiste tegen de man een celstraf van achttien maanden voor dealen en het witwassen van drugsgeld, door de aankoop van een Volkswagen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland