Cuijk: 17-05-2021; DG_Foto.
Het Joods Monument dat gisteren met verf werd beklad is weer schoon. Marc Driessens van de Gevelmeesters heeft het monument met hoge druk weer schoen gekregen.
Volledig scherm
PREMIUM
Cuijk: 17-05-2021; DG_Foto. Het Joods Monument dat gisteren met verf werd beklad is weer schoon. Marc Driessens van de Gevelmeesters heeft het monument met hoge druk weer schoen gekregen. © Ed van Alem

Familie, Palestijnse en Joodse organisaties veroordelen bekladding oorlogsmonument in Cuijk

CUIJK - ,,Ik ben diep geraakt door de bekladding van het Joods monument. Mijn familie, Andriesse, staat erop. Er is niemand van over.” Het is de reactie van Ruben Vis, algemeen secretaris van het Nederlands Israëlisch Kerkgenootschap.

3 reacties

 • G.B.A.W. Keijzers

  2 jaar geleden
  Dit heeft niets te maken met Israël of met Palestina. Hier is iets duidelijk anders aan de hand. Een weldenkend mens doet zoiets niet, dus moet het iemand zijn die niet kan denken of niet wil denken of nooit iets heeft geleerd. Zou er toch iets mis met het geschiedenisonderwijs?
 • Dirk de Vries

  2 jaar geleden
  Jammer dat het Nederlandse volk niet zo "protesterig" is om hier zsm met 100-en te staan. Dit is een laaghartige gevaarlijke daad namelijk.
 • Willem van de Rijdt

  2 jaar geleden
  Lage, laffe streek.