Volledig scherm
File op de A73 na de aanrijding ter hoogte van Cuijk. © SK-Media

File op A73 na aanrijding tussen vier voertuigen ter hoogte van Cuijk

CUIJK -  Vier voertuigen kwamen met elkaar in botsing op de A73 ter hoogte van Cuijk. Bij die aanrijding raakte niemand gewond maar voor de hulp aan de betrokken bestuurders moest een rijstrook worden afgesloten. Dat had een file van enkele kilometers tot gevolg. 

De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend. Een sleepdienst moest eraan te pas komen om de zwaar beschadigde auto's van de weg te halen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Krijgt een Cuijkse ontuchtpleger opnieuw dwangverpleging? Rechtbank stelt beslissing uit

    Krijgt een Cuijkse ontuchtple­ger opnieuw dwangver­ple­ging? Rechtbank stelt beslissing uit

    DEN BOSCH / CUIJK - De rechtbank in Den Bosch schuift een beslissing over het ‘hervatten’ van de dwangverpleging van een 53-jarige Cuijkse tbs-patiënt voor zich uit, tot er meer duidelijkheid is over alternatieve behandelingen buiten de tbs-kliniek. De Cuijkenaar is veroordeeld voor ontucht met een kind en ‘schennis van de eerbaarheid’ in 1997. Hij kreeg in dat kader de tbs-maatregel opgelegd.

Maasland