Volledig scherm
File op de A73 na de aanrijding ter hoogte van Cuijk. © SK-Media

File op A73 na aanrijding tussen vier voertuigen ter hoogte van Cuijk

CUIJK -  Vier voertuigen kwamen met elkaar in botsing op de A73 ter hoogte van Cuijk. Bij die aanrijding raakte niemand gewond maar voor de hulp aan de betrokken bestuurders moest een rijstrook worden afgesloten. Dat had een file van enkele kilometers tot gevolg. 

De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend. Een sleepdienst moest eraan te pas komen om de zwaar beschadigde auto's van de weg te halen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Filmmaker Daan logeerde bij een kloosterorde en praatte over het celibaat: ‘Ze waren er zo open over’
    PREMIUM

    Filmmaker Daan logeerde bij een kloosteror­de en praatte over het celibaat: ‘Ze waren er zo open over’

    SINT AGATHA / OOIJ - Op jonge leeftijd kozen de kloosterlingen van de Kruisheren in Sint Agatha voor het celibaat: een leven zonder seks of liefdesrelatie. Voor de camera van documentairemaker Daan Jongbloed (1984) uit Ooij deelden ze gedachten die ze hun leven lang onbesproken hebben gelaten. Op het Nederlands Film Festival gaat zijn documentaire in première: ‘Celibaat’. Monoloog van de maker die buiten beeld blijft.

Maasland