Forum mág meekijken bij stemmen tellen in Land van Cuijk, maar dat moet wel van een afstandje

VIDEOLAND VAN CUIJK  - Forum voor Democratie-aanhangers die woensdagavond willen meekijken bij het stemmen tellen in stembureaus, zijn van harte welkom. Wel moeten ze afstand houden achter een lint en rustig blijven toekijken. Hardop meetellen mag niet. Wordt het rumoerig, dan zullen leden van een beveiligingsteam worden opgetrommeld om de rust te herstellen.

10 reacties

 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Rijkers Je lult uit je nek, en eigenlijk weet je dat. Een grote lijder (geen typfout) die zijn lokale onderknuppel nog eens niet genoeg vertrouwde om op de voorgrond te mogen staan. Een partij die nog nooit van boeren had gehoord totdat de protesten niet verketterd werden. Die nog nooit een plan heeft gepresenteerd... En dat moet ons redden?
 • Willem Zuidersteen

  1 jaar geleden
  @Marcel, er is totaal geen reden te denken dat er gefraudeerd wordt. Daar is al tientallen jaren geen enkel bewijs voor. Het is zelfs nagenoeg niet te doen in het systeem wat we in Nederland gebruiken. Kijkend naar deze zelfde tactiek die Trump eerder aanhield (fraude fraude fraude roepen), zijn het júist de gene die roepen dat er gefraudeerd wordt, die volop frauderen. En dan met handen vol tegen geen enkel geval. Denk een keer na man.
 • Theo Cools

  1 jaar geleden
  Dit enge clubje weet het steeds nog idioter te maken. Alle enigszins nog weldenkende mensen hebben zich al van die demagoog afgekeerd en wat er over is probeert hem nu in onzin verkondigen te overtreffen.
 • Jean Marchand

  1 jaar geleden
  Ach, paar van die malloten in de ruinte maakt niet. Alleen geen foto's van maken en niet over berichten daarna graag.
 • Toon manders

  1 jaar geleden
  Precies Marcel, hoe zit het met dat onbesproken gedrag van die FVD ers en hun aanhang? Wie zijn er de sjoemelaars? hoe zat dat nou met dat vliegtuig? en nu heeft hij het druk? tuurlijk......