Een voorbeeld van een zwembadtillift in zwembad Laco Ouwerkerk in Vught.
Volledig scherm
PREMIUM
Een voorbeeld van een zwembadtillift in zwembad Laco Ouwerkerk in Vught. © Dommelbaarzen

Gedoe rond tillift laat zien hoe Laco de gemeente Cuijk in de tang heeft

CUIJK - De tillift. Beter: de tillift voor onder anderen gehandicapten die er (nog altijd) niet is bij het zwembad van sportcentrum Laco in Cuijk. Deze lift vat de stroeve onderhandelingen tussen de nieuwe eigenaar Laco en de gemeente Cuijk over een nieuw langjarig contract met ‘duurzame investeringen’ voor het verouderde sportcentrum het best samen.

4 reacties

 • flabus

  2 jaar geleden
  Laat ze eerst hun omheining aan de achterkant maar repareren. Of is daar ook al geen geld meer voor.
 • Mark

  2 jaar geleden
  @Ton Roelofs Als u de raadsvergadering zoëven heeft gevolgd, kunt u wellicht uw mening bijstellen. In het bedrijfsleven was hij allang op non-actief gezet. Het mist hem aan juridische knowhow en daadkracht.
 • Ton Roelofs

  2 jaar geleden
  wat een vreselijke ongefundeerde opmerking
 • Mark

  2 jaar geleden
  Het toont wederom aan dat de post wethouder voor Jilisen te hoog gegrepen is. Hij heeft geen idee van wat zijn ambtenaren uitvoeren, laat staan knowhow en daadkracht. Hij doet maar wat. Nog aardig van de oppositie om geen motie van wantrouwen in te dienen.
 1. Politiek Cuijk verdeeld door twintig jaar oud contract sporthal De Kwel
  PREMIUM

  Politiek Cuijk verdeeld door twintig jaar oud contract sporthal De Kwel

  CUIJK - Staat de gemeente Cuijk in zijn recht met de deal die met Laco, de exploitant van sporthal De Kwel, heeft gesloten? Volgens PvdA’er Rob Poel niet. Volgens hem is er helemaal geen sprake van de verplichting om het contract per 1 januari voor de periode van vijf jaar te verlengen en de gebouwen en grond te verkopen aan het sporthalbedrijf, zoals wethouder Maarten Jilisen wil doen geloven. Jilisen noemt op zijn beurt de brief die Poel heeft opgesteld ‘een juridisch rookgordijn’.