Volledig scherm
PREMIUM
Koorleden repeteren de Carmina Burana voor een optreden in de Cuijkse schouwburg. © Ed van Alem

Geniet van het leven met de Carmina Burana

CUIJK - Grenzen verleggen. Roel Verheggen en Geert Mooren houden er wel van, in kwalitatief en kwantitatief opzicht. En de Carmina Burana biedt beide dirigenten een uitgelezen kans. Op 22 en 23 september is in Schouwburg Cuijk vast te stellen tot welk resultaat hun coöperatie heeft geleid. Want dan staat het mega-meesterwerk van Carl Orff op het programma.

Op die dagen laten het regionale projectkoor VeroVoces en de uit Sambeek afkomstige harmonie Semper Unitas horen wat ze samen waard zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Toekomst Maashuis Katwijk ongewis na gedwongen sluiting door burgemeester om ongedierte

    Toekomst Maashuis Katwijk ongewis na gedwongen sluiting door burgemees­ter om ongedierte

    KATWIJK - Het historische Maashuis in Katwijk is dicht en blijft voorlopig gesloten. Wat de toekomst is van het pand, dat in laatste instantie woonruimte bood aan buitenlandse uitzendkrachten, is ongewis. In het verleden was het Maashuis logeerhuis, jeugdherberg en asielzoekerscentrum. Navraag leert dat eigenaar Ysbrandt Roovers, kasteelheer in Heijen, nieuwe plannen heeft met het Maashuis. Wat die plannen zijn, wil Roovers nog niet bekendmaken.

Maasland