Volledig scherm
PREMIUM
Koorleden repeteren de Carmina Burana voor een optreden in de Cuijkse schouwburg. © Ed van Alem

Geniet van het leven met de Carmina Burana

CUIJK - Grenzen verleggen. Roel Verheggen en Geert Mooren houden er wel van, in kwalitatief en kwantitatief opzicht. En de Carmina Burana biedt beide dirigenten een uitgelezen kans. Op 22 en 23 september is in Schouwburg Cuijk vast te stellen tot welk resultaat hun coöperatie heeft geleid. Want dan staat het mega-meesterwerk van Carl Orff op het programma.

Op die dagen laten het regionale projectkoor VeroVoces en de uit Sambeek afkomstige harmonie Semper Unitas horen wat ze samen waard zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. En toen waren er nog maar vier motorcrosscircuits over
    PREMIUM

    En toen waren er nog maar vier motorcross­cir­cuits over

    MILL/CUIJK - Is een regionaal motorcrosscircuit de oplossing voor het verdwijnen van steeds meer circuits? ,,We hebben nog wel een plannetje op de plank liggen.” Vorige week werd tijdens de gemeenteraadsvergadering in Mill een definitieve streep gezet door het circuit De Kuilen in Mill. Volgens Nico Troost van motorsportorganisatie Nederland (MON) uit Cuijk is de suggestie voor een regionaal circuit, waartoe Mill nu oproept, heel opmerkelijk. ,,Er is jaren gewerkt aan een regionaal motorcrosscircuit in Odiliapeel. Maar daar werd in 2012 de stekker uit getrokken.”

Maasland