Volledig scherm
PREMIUM
Koorleden repeteren de Carmina Burana voor een optreden in de Cuijkse schouwburg. © Ed van Alem

Geniet van het leven met de Carmina Burana

CUIJK - Grenzen verleggen. Roel Verheggen en Geert Mooren houden er wel van, in kwalitatief en kwantitatief opzicht. En de Carmina Burana biedt beide dirigenten een uitgelezen kans. Op 22 en 23 september is in Schouwburg Cuijk vast te stellen tot welk resultaat hun coöperatie heeft geleid. Want dan staat het mega-meesterwerk van Carl Orff op het programma.

Op die dagen laten het regionale projectkoor VeroVoces en de uit Sambeek afkomstige harmonie Semper Unitas horen wat ze samen waard zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    HAPS - Het aanbieden van tuinafval bij de milieustraten wordt vanaf 1 augustus weer gratis. Dat zei wethouder Marius Tielemans deze week na afloop van de gemeenteraadsvergadering in Boekel. Daarmee moet een eind komen aan het dumpen van het groenafval in de natuurgebieden. Want dat is precies de reden waarom de Bestuurscommissie Afvalinzameling (BCA) Land van Cuijk en Boekel - de overkoepelende club die voor de gemeenten de afvalinzameling regelt - hiertoe besluit.

Maasland