De auto's zijn tussen de bomen langs de weg tot stilstand gekomen en zijn ernstig beschadigd.
Volledig scherm
De auto's zijn tussen de bomen langs de weg tot stilstand gekomen en zijn ernstig beschadigd. © SK-Media

Gewonden door ongeval op A73 bij Cuijk: snelweg is weer vrij

updateCUIJK - Op de A73 ter hoogte van Cuijk is zondagmiddag een ongeval gebeurd. Twee auto's raakten van de weg en kwamen tussen bomen tot stilstand. De snelweg was in de richting van Nijmegen tijdelijk afgesloten voor verkeer.

9 reacties

 • Snorkel71

  3 jaar geleden
  Tuurlijk.... zullen een betonnen wand van 2 meter hoog naast de snelweg bouwen met kussentjes ervoor. Wat denk je ervan als mensen zich eens gewoon aan de regels gaan houden, zou een stuk minder fileleed opleveren en schade claims bij verzekeringen. De bomen staan daar op prima afstand.
 • Theo

  3 jaar geleden
  Ja, en als de bomen weg zijn, rijden de auto’s in de sloot. En dan? Alle sloten dempen en naast ieder weg een tientallen meters brede grasstrook aanleggen? Of toch maar grindbakken naast de weg over de gehele lengte? Auto rijden is niet zonder enig gevaar. En hufters maken het er niet veiliger op. Laten we gewoon accepteren dat er wel eens slachtoffers vallen. 
 • Joop hoeyen

  3 jaar geleden
  Meteen wegslepen en de weg of wegdelen vrijgeven en doorrijden! Onnodig oponhoud. Dat geleuter met onderzoek is onnodig.
 • ikke

  3 jaar geleden
  Heel goede opmerking!!
 • M. Visser M.Visser

  3 jaar geleden
  Wat dacht je van eventuele sporenonderzoek? Misschien eerst nadenken voordat je wat roept. Typisch gevalletje, beste stuurlui. Erg vervelend dat jij nu moest omrijden hoor..... 

Maasland