Het gemeentehuis in Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gemeentehuis in Cuijk. © Ed van Alem

Gezocht: nog 100 ambtenaren voor Land van Cuijk

CUIJK - Over precies drie maanden moet de nieuwe gemeente Land van Cuijk van start gaan. Maar er is nog veel werk aan de winkel. Er zijn nog zo’n honderd vacatures te vervullen. ,,Maar dat gaat lukken”, belooft Johan Postma, kwartiermaker en toekomstig gemeentesecretaris in Land van Cuijk.

8 reacties

 • J. Zomers

  2 weken geleden
  Denk dat er 1000 mensen hierop af komen - wie wil dat niet ambtenaar worden in een nieuw gemeente. Wat je gaat zien dat de mensen die er nu al werken * onenigheid met elkaar krijgen, wie wordt afdelingshoofd en wie niet? Om ruzies te voorkomen zoekt men een nieuw persoon die afdelingshoofd gaat worden, dit is de reden waarom ze nu 100 nieuwe ambtenaren erbij willen hebben.
 • Willem Zuidersteen

  2 weken geleden
  Als ik hier zo in de reacties lees zijn er een aantal die denken het allemaal een stuk beter te kunnen. Solliciteer, zou ik willen zeggen.
 • Willem van de Rijdt

  2 weken geleden
  Heb inmiddels begrepen dat er functies zijn waarvan diegene die ze in moet(en) vullen nog niet eens weten wat het precies in gaat houden. Is er wel een organogram gemaakt en gekeken naar kwaliteiten van zittende medewerkers of heeft men maar wat aan zitten klooien (een ander woord kan ik niet bedenken)??
 • Johann Janssen

  2 weken geleden
  @tinus aardsen nou gewoon om ................dus een groot raadsel die niemand kan oplossen en dat gewoon uit de hoge hoed is getoverd.
 • Charles de Wit

  2 weken geleden
  Eisen voor de beleidsmakers; -totaal gebrek aan inlevingsvermogen -schijt hebben aan je uitvoerende collega's en de burgers -heel goed zijn in schimmige achterkamertjesdealtjes
 1. ‘Lelijke tegenvaller’ voor Cuijk: nieuwe raad Land van Cuijk beslist over promotie Romeins verleden, met ook replica tempel
  PREMIUM
  5

  ‘Lelijke tegenval­ler’ voor Cuijk: nieuwe raad Land van Cuijk beslist over promotie Romeins verleden, met ook replica tempel

  CUIJK - Leuk bedacht, die grootschalige promotie van het Romeinse verleden van Cuijk. Als nieuwe nationale trekpleister voor deze regio, na het ZooParc en Oorlogsmuseum in Overloon en de Unesco Maasheggen. Maar moet je hier wel honderdduizenden euro’s insteken? Die vraag moet de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Land van Cuijk volgend jaar beantwoorden.

Maasland