Maar 5 deelnemers en een trainer doen er mee met de actie om de sportscholen weer in beeld te brengen en daarmee de klanten weer actief.
Wout van de Steeg (voorop) is de leider van dit clubje actievelingen. Onderweg op dit rondje door het park, zijn er een paar oefeningen gedaan. Aan de finish staan roeiapparaten klaar voor de laatste 6 minuten.
Volledig scherm
PREMIUM
Maar 5 deelnemers en een trainer doen er mee met de actie om de sportscholen weer in beeld te brengen en daarmee de klanten weer actief. Wout van de Steeg (voorop) is de leider van dit clubje actievelingen. Onderweg op dit rondje door het park, zijn er een paar oefeningen gedaan. Aan de finish staan roeiapparaten klaar voor de laatste 6 minuten. © Ed van Alem

Gratis sporten in strijd tegen het stilzitten: ‘Mensen bewegen veel te weinig in deze tijd’

CUIJK/ MILL - De sportscholen moeten weer open om ruim drie miljoen mensen in Nederland die lid zijn weer te laten werken aan hun conditie. Dat vindt de branchevereniging, die zaterdag op grote schaal gratis buitensportactiviteiten organiseerde.

1 reactie

 • Tom Hond

  1 maand geleden
  Wat een gehuil dat sport scholen weer lost moeten en dat mensen anders niet meer bewegen,trek gewoon je trim schoenen aan en ren zo ver je wilt of spring op je fiets en fiets je een rondje of 10 om je blok heen.Zat manieren om je zelf in top vorm te houden daar heb je geen sport school voor nodig.Als je alleen maar gezelligheid wil in een sport school kan je beter eisen dat de kroegen los gaan.
 1. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

 2. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

Maasland