Borden langs de snelwegen verwijzen naar het Land van Cuijk.
Volledig scherm
Borden langs de snelwegen verwijzen naar het Land van Cuijk. © Ed van Alem

Grote fusie van lokale partijen in Land van Cuijk op komst

CUIJK - Zeven lokale politieke partijen bundelen richting de verkiezingen van november 2021 de krachten. Volgend jaar moet met het oog op de gemeentelijke fusie naar een grote gemeente Land van Cuijk een nieuwe gemeenteraad gekozen worden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland