Guido Weijers gaf een Masterclass Geluk in het kader van de Fieldlab-proefvoorstellingen. Komende tijd treedt hij in Schouwburg Cuijk op voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Guido Weijers gaf een Masterclass Geluk in het kader van de Fieldlab-proefvoorstellingen. Komende tijd treedt hij in Schouwburg Cuijk op voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. © Camiel Donders

Guido Weijers: ‘Een lesje geluk, dat is wat scholieren nu nodig hebben’

CUIJK - Een lesje geluk. Dat kunnen veel jongeren goed gebruiken, nu ze zich somber voelen door alle coronamaatregelen. Dat bracht cabaretier Guido Weijers op het idee zijn theatercolleges over geluk ook aan te bieden aan leerlingen en studenten. Scholen en universiteiten ontvangen hem met open armen.

0 reacties

 1. Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen
  PREMIUM
  2

  Provincies betalen niet mee aan tekort Maaslijn, Rijk moet extra 79 miljoen betalen

  BOXMEER - De provincies Limburg, Brabant en Gelderland zijn niet van plan mee te betalen aan het miljoenentekort dat is ontstaan op plannen voor de elektrificatie en verdubbeling van de Maaslijn. De drie provincies hebben een brief gestuurd aan staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat. Daarin houden ze vast aan het standpunt dat het Rijk voor het ontstane tekort moet opdraaien.
 1. Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'
  Play

  Ouwehand wil dat Rutte opstapt: 'VVD heeft formatie gegijzeld'

 2. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'

Maasland