Oud-wethouder Antoinette Maas (GroenLinks).
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-wethouder Antoinette Maas (GroenLinks). © Gemeente Helmond

Halfjaar nadat Antoinette Maas opstapt als wethouder in Helmond wordt ze wethouder in haar nieuwe woonplaats: ‘Het gaat weer goed met me’

HELMOND/LAND VAN CUIJK - Antoinette Maas wordt wethouder in de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Opvallend, aangezien ze in juni onverwacht stopte als wethouder in Helmond. Ze trok het niet meer.

5 reacties

 • Bart Theunissen

  4 weken geleden
  Ik reageer nog niet op de (a.s.) benoeming van mevrouw Maas. In het algemeen zeg ik: uiteraard gun ik de bij de collegevorming betrokken personen de tijd om even op adem te -kunnen- komen, maar ik zit wel ongeduldig te wachten op het verslag betreffende de collegevorming en de keuze van de wethouders. Ook informatie over de interne discussie(s), bijvoorbeeld bij Team Lokaal. Alles wordt openbaar gemaakt, is gezegd. Welnu! Het riekt overigens voor mij nu al naar machtszucht en gekonkel.
 • tinus aardsen

  4 weken geleden
  Ze trok het niet meer? En dan verwacht je het wel in de nieuwe Land van Cuijk te redden als wethouder? Dan heb ik er een hard hoofd in dat het hier niet lang goed gaat. want hier zijn ze goed in snel iets roepen en naderhand het weer terugdraaien want het was niet zo! Heb zowiezo een hard hoofd in dit nieuwe Land van cuijk!!
 • Toon manders

  4 weken geleden
  Welkom en maak er wat van. laat je vooralsnog niet gek maken door negatievelingen.
 • Japie lamers

  4 weken geleden
  Ik hoop dat ze het hier langer volhoud. Geeft mij weinig hoop want er is bij een gemeente in opbouw veel werk te verrichten.
 • WMJF Rijdt

  4 weken geleden
  Blij met een nieuw en ook ervaren gezicht. Veel succes met de uitdaging in onze nieuwe gemeente.

Maasland