Volledig scherm
Hans Gaillard © Giti Entezami

Hans Gaillard nieuwe voorzitter FBE

DEN BOSCH - Hans Gaillard is de nieuwe voorzitter van de Faunabeheereenheid Noord-Brabant (FBE).  Gaillard volgt Henk Leenders op als onafhankelijk voorzitter. 

‘Gaillard heeft als burgemeester van Son en Breugel een groot bestuurlijk netwerk en ruime ervaring met besluitvormingsprocessen waarbij - soms op het oog - tegenstrijdige belangen overbrugd moeten worden', laat FBE in een persbericht weten. 

Henk Leenders stopt als voorzitter van de FBE vanwege vertrek naar het buitenland.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    Scheids drie maanden geschorst na uitspraak over 'tien kleine negertjes die omvallen’

    ZEIST - De KNVB heeft scheidsrechter Jan Tielen een schorsing opgelegd van drie maanden waarvan een maand voorwaardelijk, met een proeftijd van twee jaar. De onafhankelijke tuchtcommissie amateurvoetbal bestraft de arbiter voor zijn uitlatingen bij het duel tussen SIOL en Juliana Mill in de vierde klasse H (district Zuid 2) van eind oktober. Hij had gezegd dat de spelers van de thuisclub uit Katwijk ‘tien kleine negertjes lijken die omvallen’.

Maasland