Volledig scherm
PREMIUM
Stijging tarieven? Minder mensen naar de milieustraat. © Ed van Alem

Helft minder bezoekers bij milieustraten

HAPS - Na de wijzigingen van de tarieven bij de (mini-)milieustraten en groenstraat in de regio is het aantal mensen dat afval komt brengen gehalveerd. Dat blijkt uit een evaluatie die is uitgevoerd door Bestuurscommissie Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel (BCA).

Per 1 augustus vorig jaar moet voor diverse soorten afval betaald worden. Daaronder ook het groenafval. Eerder werd al bekend dat het betalen voor aanbieden van het groenafval per 1 augustus dit jaar weer gratis is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Filmmaker Daan logeerde bij een kloosterorde en praatte over het celibaat: ‘Ze waren er zo open over’
    PREMIUM

    Filmmaker Daan logeerde bij een kloosteror­de en praatte over het celibaat: ‘Ze waren er zo open over’

    SINT AGATHA / OOIJ - Op jonge leeftijd kozen de kloosterlingen van de Kruisheren in Sint Agatha voor het celibaat: een leven zonder seks of liefdesrelatie. Voor de camera van documentairemaker Daan Jongbloed (1984) uit Ooij deelden ze gedachten die ze hun leven lang onbesproken hebben gelaten. Op het Nederlands Film Festival gaat zijn documentaire in première: ‘Celibaat’. Monoloog van de maker die buiten beeld blijft.

Maasland