Deze week werd nog bekend dat een 27-jarige Nijmegenaar vervolgd wordt voor WhatsAppfraude. Vorig jaar benadeelde hij voor duizenden euro’s mensen uit heel Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze week werd nog bekend dat een 27-jarige Nijmegenaar vervolgd wordt voor WhatsAppfraude. Vorig jaar benadeelde hij voor duizenden euro’s mensen uit heel Nederland. © DPG Media

Hij noemde Jean ‘mam’, net als haar zoon altijd, én had zijn profielfoto: ‘Je krijgt het maandag terug’

CUIJK - Je hoort het de laatste tijd (weer) overal. Sociale media staan vol met voorbeelden van WhatsAppfraude. De meesten trappen niet in deze vorm van oplichting. Jean Arts uit Cuijk deed dat wel. Ze zag 3000 euro in de Maas verdwijnen. Nu wil ze anderen waarschuwen.

  1. De theaters zijn weer open, maar nog weinig activiteiten
    PREMIUM

    De theaters zijn weer open, maar nog weinig activitei­ten

    Wie verwacht dat de regionale cultuurverschaffers, na maanden van dorre droogte, uit zouden pakken met veel voorstellingen komt bedrogen uit. Daar hebben ze hun redenen voor. Alleen Schouwburg Cuijk en De Weijer in Boxmeer hebben in de komende tijd een handjevol evenementen op de agenda staan. Zo geeft de Nijmeegse singer-songwriter Frank Boeijen in drie dagen zes concerten, waarvan vandaag de voorverkoop start. Een rondje langs de culturele velden.

Maasland