UIT HOUDOE BOXMEER (hoofdstuk: Handen uit de mouwen), Hoog bezoek bij Norma, de matrassenfabriek in Boxmeer, ook wel bekend als ‘de Kapok’. Prins Bernhard komt in 1988 een nieuwe bedrijfshal openen. De prins komt per helikopter en acht parachutisten komen ook van boven, landen op een matras van 5.60 bij 8 meter. Het gaat dan nog uitstekend met de oudste matrassenfabriek van het land. Dat een jaar eerder brand woedde, is alweer vergeten. Maar anno 2021 is de Norma is verleden tijd.
Volledig scherm
PREMIUM
UIT HOUDOE BOXMEER (hoofdstuk: Handen uit de mouwen), Hoog bezoek bij Norma, de matrassenfabriek in Boxmeer, ook wel bekend als ‘de Kapok’. Prins Bernhard komt in 1988 een nieuwe bedrijfshal openen. De prins komt per helikopter en acht parachutisten komen ook van boven, landen op een matras van 5.60 bij 8 meter. Het gaat dan nog uitstekend met de oudste matrassenfabriek van het land. Dat een jaar eerder brand woedde, is alweer vergeten. Maar anno 2021 is de Norma is verleden tijd. © Ed van Alem

Houdoe! Journalisten blikken terug bij afscheid van gemeenten in Land van Cuijk

LAND VAN CUIJK - Vijf fraai vormgegeven boeken, als tastbare herinneringen aan de laatste decennia van de vijf gemeenten die op 1 januari fuseren. Dat is het doel van het project ‘Houdoe’, van vier Land van Cuijkse journalisten en een persfotograaf.  Volgens de vijf - Ed van Alem, Joost Ariaans, Henk Baltussen, Geurt Franzen en René Megens - zijn ze daarin geslaagd. 

0 reacties