Inwoners van Haps kregen woensdag de griepprik in de kerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Inwoners van Haps kregen woensdag de griepprik in de kerk. © Theo Peeters

In de kerk van Haps krijg je dit coronajaar geen hostie, maar een griepspuit: ‘Meneer de pastoor had de kachel wel even aan kunnen maken’

HAPS - De griepprik zetten dit coronajaar vergt creativiteit van de huisartsen. Waar de ene dokter dit najaar uitwijkt naar een sporthal, verhuist de andere tijdelijk naar de kerk, zoals in Haps.  

5 reacties

 • elizabeth. W. M. Klein

  2 maanden geleden
  Het gaat toch niet alleen om het geld ?  of om de verwarming maar deze kerk is nog niet eens aan de eredienst onttrokken  dus dit is niet erg respectvol !  het kerkbestuur heeft hier blijkbaar meer macht dan de Pastoor 
 • elizabeth. W. M. Klein

  2 maanden geleden
  waarschijnlijk heeft niet de pastoor maar het kerkbestuur hier de macht!! de kerk is nog niet eens aan de eredienst onttrokken!! dit is zoiets als  vloeken in de kerk!
 • elizabeth. W. M. Klein

  2 maanden geleden
  Deze kerk is toch nog niet aan de eredienst onttrokken??  raar dat het kerkbestuur hier de goedkeuring voor heeft gegeven. .En of is hiervoor  bij de Bisschop toestemming  ook aangevraagd??? dit is in net erg oneerbiedig... eigenlijk een vloek in de kerk. Die corona is er dat wel maar er wordt teveel geloof aangehecht. zo gaat het echte geloof in de kerk verloren.. Triest !!
 • de heer J. Zomers (68)

  2 maanden geleden
  Het is niet slim dat je in november zoiets gaat doen in een oude koude kerk waar al maanden (jaren) niet meer gestookt is... er zijn genoeg locaties in Haps waar het binnen wel lekker warm is.Een school, sportzaal, gemeenschapshuis noem maar op. 
 • de heer J. Zomers (68)

  2 maanden geleden
  Weet je wat het kost zo'n kerk warm stoken voor een dag... dit kost evenveel als wat wij per maand betalen.
 1. Winkels stoppen met afhaalpunt pakketjes: ‘Wel een postzegel kunnen kopen maar geen ansichtkaart is van de zotte’

  Winkels stoppen met afhaalpunt pakketjes: ‘Wel een postzegel kunnen kopen maar geen ansicht­kaart is van de zotte’

  ZEIST/CUIJK/MILL - Ophalen of wegbrengen van pakketjes. Vanaf maandag is dat niet overal meer mogelijk. Veel winkelketens sluiten vanaf maandag de deuren voor de pakketservice. Het gaat om tabaks- en boekenwinkels die zelf niets mogen verkopen maar wel voor de pakketten open moeten blijven. Het levert ze veel boze klanten op. Winkels als Karwei en Gamma blijven wel open voor het halen en brengen van pakketjes.
 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Maasland